Kostumeide: Klovn

 Vær en klovn, hele verden elsker en klovn

Klovn

Klovn

Vær en klovn, være en klovn, hele verden elsker en klovn.” Bare det at synge den sang bringer det gode humør frem i en.  En af de mest sjove kostumer at lave hjemme til karneval eller halloween er et  klovne kostume. Der er frit slag. Du kan være lige så vild og fantasifuld som det overhovedet passer dig. Her er nogle forslag til klovne kostumer.

Lad din fantasi få frit løb. Start med en hvid, rød eller sort dragt. Find noget du kan bruge.  Så gå du til den. Male frit alle  forskellige farver og former på det, fra prikker til trekanter. Med nogle make-up kan du male ansigtet på alle de måde du ønsker eller kan forestille dig. Tegn trekanter omkring øjnene,  maling næsen rød eller find en rød næse i en spøg og skæmt forretning hvor de handler med teater rekvisitter. Bruge rød læbestift for at fremtrylle et lykkeligt smil så hele ansigtet stråler af glæde. Hvis du kan finde en billig klovn paryk i spøg og skæmt butikken så er du på rette vej med det perfekte klovne kostume der vil vække opsigt.

En anden idé er at bære et menageri af forskellige stykker beklædning der giver et usædvanligt udtryk. Find fx en overdimensioneret skjorte med prangende brede striber, alt for store lodne bukser og røde seler. Tilføj en funky overdimensionerede jakke, og du er parat til at deltage i løjerne. Find nogle  rigtig store sko hvis du kan. Hvis du kan få dine egne sko til at passe ned i kæmpeskoene  er det helt perfekt. Hvis du kan få fat i nogle rigtige klovnesko så er det endnu bedre.

Hvis du vil have en rigtig klovnehat på så kan du i en snæver vending bruge en almindeligt parti hat og spray male den med forskellige farver og tilføje prikker og glimmer drys for at runde den rigtig at med rigtige klovne kostume look.

Her er et klovne tip: Gem en eller to balloner inde i jakken. Det kan du overraske med når du går  rund og ønsker trick eller treat. Hvis du bliver bedt om et trick kan du åbne for jakken og lade en balloner poppe ud!

Husk den store butterfly! Den vi alle kender fra cirkus. Du kan nemt lave den af forskellig farver satin stof. Tilføj lidt pjusket stof til at bære rundt om halsen og du har lavet det bedste klovn klovne kostume i dit nabolag.