Halloween kostume: Prinsesse

Halloween princesseHvis du har en lille pige, så er der store chancer for at hun ønsker at klæde sig ud som en prinsesse til Halloween. Selv om det kan være nemt at bare gå ud og købe et kostume, kan det være ganske dyrt i det lange løb. Så er det anderledes sjovt at fremstille et hjemmelavet prinsesse kostume til Halloween kan både være overkommelige, og god måde at komme i den helt rigtige Halloween stemning på.

Hvis du har en smuk lyserød eller hvid kjole, kan dette være et godt grundlag for prinsesse drømmen. Hvide strømpebukser og en hvid dragt til at bære under kjolen er også et godt udgangspunkt. Hvis du tilføjer lidt glitter på ærmerne af dragten ville også være en god idé. Og så er det også vigtigt at huske på at prinsesse dragten også skal kunne holde dit barn varm på Halloween. 

Når du har disse grundlæggende elementer, skal du også finde ud af hvilket fodtøj din datter skal have på. Skal det være hjemmesko eller ude sko. Lige gyldigt hvad er hvide sko altid et godt valg så hvis du kan finde et par hvide hjemmesko eller udesko og pynt dem med glimmer, hvilket ville være helt fantastisk.

Afhængigt af hvilken type prinsesse din datter har valgt, fx en af Disney figurer som Askepot eller Snehvide, eller måske en prinsesse hun læste om i en bog, vil det rette tilbehør fra garderoben skabe den mest fortryllende prinsesse af alle.

Mens nogle prinsesser ønsker at bære kapper, og andre pelskåber så er det nemt at efterligne og fremstille en lignende af stof lige meget hvad der er valgt. For eksempel kan en hvid kappe være udsmykket med guld blonde rundt i kanten, og en guld lignende lås kan bruges til at lukke foran på halsen. En slag lavet af pels kan købes i en stofbutik og skåret til at passe perfekt over prinsessens skuldre. Du kan hæfte begge ender sammen med enten et smukt smykke, helst en med en lås.

Men hvad er en prinsesse uden en tiara? Sådan en kan du nemt lave ståltråd og farvestrålende silkebånd fra en hobbybutik. Der er kan du måske også få særlig stjernebehæftet tråd  i forskellige farver. Du skal blot måle omkredsen af din datters hoved og skare et stykke af stjerne tråden til og forme den til en cirkel. Brug silkebåndet til at sno rundt om stjerne trådene. Evt. ved hjælp af en eller flere farver bånd. Du kan tilføje yderligere stjerne til at danne en tredimensionel diadem hvis det skal være helt vildt.