Kostumeideer i garderoben

Lav selv de mest fantastiske kostumer

Jeg vil vædde på, du ikke engang ved det, men du ejer sikkert allerede flere Halloween kostumer! Åben blot din garderobe og se på alle de herligheder du aldrig bruger. Kombiner tøjet på nye måder og skab de mest fantastiske kostumer.

Her er en liste med ideer til fem kostumer, som de fleste mennesker kan sættes sammen ved hjælp af genstande, de allerede har ved hånden. Eller hvis du mangler en ting til at realisere din ide med, så spørg dine venner. De kan helt sikkert hjælpe dig. Måske vennerne hjælpe dig med de dele til kostumet du mangler. Måske er der også brug for en tur i genbrugsbutikken og få inspiration til et kostume. Genbrugsbutikken er ofte en guldgruppe at inspiration og der er er nok af ideer til kostumer.

Turist kostume

Næsten alle ejer en Hawaii-skjorte. Tilføj nogle bermudashorts, et par overtjekkede solbriller, et kamera (eller to) om halsen, og sandaler på fødderne (sokker valgfrit). For af få en ekstra sjov effekt, så kram skydeskiver på dine bukser for, at af få et ekstra-dorky look. Find nogle brugte brochurer og billetter i dine ferie gemmer til at proppe i lommen. Så er du parat med alle tiders turist kostume.

Sigøjner kostume

Find dine mest funklende farver frem i klædeskabet. Piger: Læg to eller tre nederdele oven på hinanden. Kombiner med en bonde bluse og masser af smykker. Fyrene: Tag løst bukser på, gerne rigeligt store. På buksebenene ned i støvlerne. Kombiner med en stor løs skjorte løst knappet så den afsløre flere prangende guld halskæder (Hvis du har en vest fuldender det billedet af en sigøjner). Bære et tørklæde rundt om dit hoved. Slyng et andet omkring hofterne. Tag  støvler på fødderne (eller gå barfodet hvis forholdene er til det). Så har du det perfekte sigøjner kostume.

Pirat eller sørøver kostume

Start med en bandana omkring dit hoved. En bandana er et stort og farverige klæde, der ofte bruges som halstørklæde. Støvler er meget fine og perfekte til et pirat kostume. Start med at vikle løst hængende mørkt stof omkring toppen af skafterne så det hænger løst fra støvlekanten ned over dine underben. Kostumer til kvinder – bære en nederdel med en pjaltet bund. Kostumer til mænd – enten guffe nogle løse bukser i dine støvler, eller klippe bunden i en pjaltet kant. Brug en løs skjorte knappet i toppen, med en vest (det er nemt at lave en vest ved at skære op en gammel skjorte). Slå et stykke stof omkring hoften for et bælte. Hvem havde troet at der var et pirat kostume i klædeskabet.

Cowboy kostume

Enhver ejer et par jeans, og chancerne er gode for at du kan lave et flot cowboy kostume. Hvis du er en pige og har noget tøj der kan efterligne en Western plaid, som kan du bruge den som nederdel. Måske har du også nogle støvler der kan bruges til det perfekte cowboy kostume. Hvis du kan få fat på en cowboy hat, så et den helt hjemme. Tilbehør som en pistol med bælte, lasso, bandana om halsen, Hvis due er en fyr, så vil en vest føje det sidste til et fantastisk kostume med et markant og flot Wild West udtryk.

Nørd kostume

Et super nemt kostume at lave. Bare tag noget tøj på  der er et nummer for lille til dig. Knap skjorten knappet hele vejen op så den sidder stramt. Træk bukserne godt så de virker for små. Find nogle hvide sokker frem og lån din bedstefars sko. Tilføj en lomme beskytter, falske bumser i ansigtet, og gel i dit hår, så du et ekstra nørdet kostume.

Tips: En lomme beskytter er designet til at passe pænt ind i brystlommen af en mands skjorte, og kan rumme kuglepenne, blyanter, skruetrækkere, små dias regler, og diverse andre småting. En klap overlapper udvendigt for at holde den på plads.