Baby Halloween kostumetips

Baby kostumer til Halloween og børnefester

Baby i halloween udklædning, som et lille lam

Baby i halloween udklædning, som et lille lam

Enhver med en baby bør tænke på baby Halloween kostumer i efteråret. Det er dejligt at være en ny forælder og opdage, at du kan blive  barn igen sammen med dit eget barn! Vi taler ikke her om at pynte dit barn derhjemme som en dukke, tage billeder og fortælle alle og enhver  hvor sød han eller hun ser ud. Halloween er meget mere end det. Det mest sjove man kan gøre ved Halloween er at klæde sig ud sammen med sit barn og fejre dagen med andre!

Hvis du ikke har leget trick eller treat da du gik i folkeskolen, kan det være sjovt at prøve det igen? Det er nok bedst at gå ud sammen med sit barn. Ellers kunne folk jo få den ide at slikket er til dig selv  Alligevel vil de alle helt sikkert regne med at, at din lille baby vil få hovedparten slikket. Så det er lidt af en balance at fejere halloween sammen med sin baby på den måde. Men vær sikker på, at de fleste mennesker vil være distraheret af dit skønne barn i den flotte Halloween udklædning. Men pas på. Slik distraherer. Det bedste du kan gøre er at arrangere det, så dit barn er sammen med andre jævnaldrende eller lidt ældre der er store nok til at passe på de mindre børn.  Hvis din egen børneflok ikke er stor nok så find sammen nogle venner og gå med deres børn Så kan i alle gå ud og lave trick eller treat med dem. Du vil elske det!

Du kan nemt købe baby kostumer til Halloween og børnefester. Men tjek lige at det stof dragterne er lavet af er af en god kvalitet. Nogle stoffer syntetiske, og der kan i være ting i disse stoffer der giver dit barn udslæt. Vær også opmærksom på at dert er brandsikkert. Når børn legr og er i nærjeden af tændte stearinlys kan der nemt ske noget uforudset. Så pas på.

Det kan være en rigtig god ide at skabe hoved dragten selv. Fx kan en del af dragten nemt laves af et stykke tøj, som barnet allerede har og tilføje noget købt tilbehør. Husk at kostume passer til vejret. Det er vigtigt at din babys hænder og fødder til indgå  i udformningen af dragten hvis det er koldt. Det kan også være en god ide at du også tager højde for regn hvis der er risiko for det. I varmt vejr skal du huske på at kostumet ikke bliver for varm og tung. Sådan et kostume vil gøre din baby ubehageligt varm. Så er det bedre at have e trøje med tilfælde af vejrskift med køligt vejr.

Du behøver ikke at klæde dit barn som noget skræmmende eller uhyggeligt, som et spøgelse eller en heks. Du kan tage noget som en fuzzy body eller en slidt børne pyjamas og skabe en dyrt udsende  kostume ud fra den. Måske har du noget med en tigerfigur som du kan bruge. Men det behøver ikke at være så eksotisk. Et almindeligt hvidt jakkesæt kunne gøres til et kanin kostume med tilsætning af ører, whiskers og en lille hvid hale.

Du kan selv klæde dig ud så dit kostume passer eller supplerer dit barns kostume? Så kan du rigtig falde ind i barnerollen igen! Du kunne være en mor kænguru med din baby kænguru i pungen, eller hvis begge forældre vil klæde sig ud kunne det fx være som en hel familie af løver eller bjørne. Eller hvad med en sommerfugl og en baby larve? Muligheder for at skabe sjov og originale forælder og baby Halloween kostumer er uendelige!