7 sjove Halloween party idéer

Der er nærmest ubegrænsede med ideer du kan bruge til at lave sjov med til en Halloween fest. I årenes løb er Halloween blevet mere og mere populært og vokset til en sofistikeret fest for både børn og forældre.  Men tilbage til børnene som igen i år kan have masser af sjov med disse basale lege. Men husk du kan frit bruge din fantasi og lave kreative Halloween fest ideer til dine børn.

Her har du syv party ideer til Halloween festen:

  • Æble fangst.  Fyld en stor balje med vand og æbler. Lad børnene skiftes til at fiske æblerne op kun med munden.
  • Kostume konkurrence.  Når alle dine gæster ankommer til festen, så lav en afstemning om hvem der har den bedste og mest uhyggelige og skræmmende kostume på. Tilføj så mange kategorier til din liste, som du synes giver det bedste grundlag for at bestemme hvem der fx er mest skræmmende. Uddel en stor præmie til det bedste kostume.
  • Sæt næsen på Jack ‘o Lantern (Den Store Græskarmand). Dette er en variant af alle tiders favorit spil blandt børn. Start med at lave en stor Jack ‘o Lantern uden næse. Lav så en løs næse som kan sættes på græskarhovedet. Lad børnene skiftes til at få bind for øjnene og derefter få til opgave at  placere næsen på Jack fx ved at sætte den fast med tape eller lign .
  • Konkurrence i udskæring  af ”Græskarhoved”. Se, hvem der kan skære det sjoveste eller dummeste ansigt i et græskar.
  • Lav en uhyyyygelig Halloweenmaske.  Giv de yngre børn der er med til  Halloween festen klippepapir i forskellige farver, børnesikre sakse med runde ender, Vandbaserede tuspenne og lim. Lad dem lave deres egne ansigtsmasker til festen. Klip et hul i begge sider af masken. Monter  bindebånd eller små elastiske på masken så de sider godt når de skal bruges.
  • Gæt hvor mange græskarkerner der er i en stor skål eller krukke. Hver gæst skiftes til at gætte hvor mange græskar kerner der er i krukken. Den der giver det bedste gæt og kommer tættest på det rigtige tal vinder en præmie.
  • Græskar kerne spytte konkurrence. Skær toppen af en stor græskar og fjern det indvendige kød og alle kernerne. Giv hver deltager fem kerner og se så  hvor mange kerner, de kan spytte i græskar fra en aftalt afstand. Hvis du ikke kan lide at spytte kernerne af sted kan du jo også nøjes med at kaste dem. Den der får flest kerner ned i græskaret vinder en præmie.

Leave a Reply