30 fantastiske kostumeideer og kostumetips

Fantastiske kostumetips og gode historier

Historier har altid givet inspiration til Halloween figurer og kostumetips. Især da børn nemt rives med af en god handling og nemt kan føle gyset i den gode og spændende historie. Men vær forsigtig med at gøre historierne for voldsomme. Så søg efter gode historier i de universer børnene er fortrolige med så du kan fortælle den gode historie med gys og spænding til Halloween festen.

Selvom det ikke er Halloween, vil der ofte være en god anledning til at fortælle dine unge lyttere en skræmmende historie. Så der er altid en god anledning til at skabe lidt spænding ved at kræve en skræmmende historie på et eller andet tidspunkt i løbet af året. Husk at spøgelser og monstre er frie og kan at strejfe rundt i den jordiske verden – også hvor du er.

Bortset fra skræmmende historier, kan du også fortælle mystiske historier. At indbygge en anledning til at fortælle en historie i dit Halloweenprogram vil holde børnene stille og i skak. Dette er også en god mulighed for at forberede sig andre ting til Halloweenfesten.

Men hvilke historier skal man så fortælle? Du kan finde mange korte skræmmende og spændende historier på Internettet. Historier der både har Halloween skræmme faktor og på samme tid børnene lærer noget produktivt og inspirerende i slutningen af historien.

Du kan endda trække fra personlige erfaringer eller historier. Det er ofte “cool” at have hørt en historie fra en person, der har oplevet den først eller virkelig var der. Dette giver historien et personligt touch og børnene elsker tanken om at historier sker for alvor.

Husk ikke at overdrive det selv. Det er børn vi taler om, og hvis man skræmmer dem fra vid og sans, vil de helt sikkert have mareridt, og du vil have forældre trække vejret ned nakken den næste dag. Nu, ville være en virkelig skræmmende situation for dig som arrangør eller historiefortæller. Du kan jo også prøve de lidt bløde historier som Disney er en sand mester i at levere. Gæt fx. hvem der der gemmer sig bag disse fantastiske Disney figurer og få inspiration til dit Halloweenkostume og din historie til børnene.

u, ville være en virkelig skræmmende situation for dig som arrangør eller historiefortæller. Du kan jo også prøve de lidt bløde historier som Disney er en sand mester i at levere. Gæt fx. hvem der der gemmer sig bag disse fantastiske Disney figurer og få inspiration til dit Halloweenkostume og din historie til børnene.

Leave a Reply